Vanhempaintoimintaa

Yhdessä: tule sinäkin mukaan! Lisää toiminnasta Vanhempainyhdistys-sivulta. Löydät tietoa koulun erityisviikoista, juhlista ja tapahtumista sekä työ- ja loma-ajoista koulun nettisivujen tapahtumakalenterista.

Tapaamiset

Vanhempainyhdistyksen kokous on kerran kuussa, yleensä kuun ensimmäinen tiistai. Kevään 2020 tapaamiset:

• TI 14.1. klo 18.00
  • TI  4.2.  klo 18.00
  • TI  3.3.  klo 18.00
  • TI  7.4.  klo 18.00  Etäkokous Teams-sovelluksella
  • TI  5.5.  klo 18.00

Ohje liittyäksesi Teams-kokoukseen:

1. Avaa kokouskutsu-linkki ja valitse Liity Microsoft Teams -kokoukseen.
  2. Avautuvalla sivulla:
    • Tietokoneella: Voit valita Lataa Windows-sovellus tai Liity sen sijaan verkossa (toimii ainakin Crome selaimella).
    • Mobiililaitteella: Hanki Teams-sovellus sovelluskaupasta tai jos sinulla on jo se, avaa sovellus.
  3. Liity kokoukseen vieraana, kirjoita nimesi ja määritä ääni- ja videoasetukset sekä valitse Liity nyt. Jos kokous ei ole vielä alkanut, olet odotustilassa ja kokouksen järjestäjä liittää sinua pian kokoukseen.

Yhdistyksemme on
Suomen Vanhempainliiton jäsen.

Vanhempainliitto on valtakunnallinen vanhempien osallisuuden ja kasvatusyhteistyön asiantuntijajärjestö.